Motorna testera – VGS 3011 PE

Cena proizvoda: Pozvati

Villager® je u saradnji sa stručnjacima mašinske struke u proteklih par godina razvio potpuno novu platformu motornih testera.
Korišćenjem savremenih tehnologija i novih materijala postignuti su zavidni rezultati na polju unapređenja kvaliteta, pouzdanosti i dugotrajnosti uređaja.

Osobine:

  • Antivibration System
  • Champion® svećica

Preporuka:

  • Koristiti smešu goriva i Villager 2T ulja u razmeri 40:1 (2.5%)

Villager VGS 3011 PE koristi lanac koraka 1/4” (mali zub) što omugućava izuzetno miran i precizan zasek, nizak nivo vibracija. Združeno sa malom masom i dobrom ergonomijom rada namenjen je pre svega preciznim i zahtevnim presecima (carving), sanitarnoj seči, građevinarstvu ali i orezivanju voća.

Specijalna vodilica sa vrhom prečnika 10 mm omugućava precizan rad i znatno smanjenu mogućnost povratnog udara.

Za razliku od od klasičnih vodilica Carving vodilice imaju veoma mali radijus na vrhu, zbog toga je bitno da lanac ne bude potpuno zategnut zbog velikih opterećenja. Preporuka je da se prilokom kontrole zategnutosti lanca vidi polovina pogonskih karika. Time se izvbegava istezanje, pregrevanje i pucanje lanca.

Specifikacija

Kategorija Motorne testere
Tip motora Dvotaktni, vazdušno hlađeni
Zapremina motora 28.5 cm³
Snaga motora / broj obrtaja 1.0 kW (12000 rpm)
Dužina vodilice 300 mm
Model vodilice Villager® carving vodilica
Broj zuba lanca 32
Model lanca 1/4 mali zub
Masa 3,4 kg

Kontakt za sve informacije: +381 (18) 4 517 480

Motorna testera – VGS 3920 PE

Osobine: Antivibration System Champion® svećica Walbro® carburetor Oregon® Micro-liteTM Preporuka: Koristiti smešu goriva i Villager